Akustična promocija novog albuma benda Suho Grlo Nos

956

Skupina Suho Grlo Nos nedavno je objavila svoj drugi studijski album – “Manifest Gluposti“, a na novom izdanju Akustike u Rockmarku održat će akustičnu promociju novog materijala.

U utorak, 13. ožujka, na malenoj drvenoj pozornici zagrebačke glazbene knjižare po prvi put ćemo ugostiti ovu indie punk/rock skupinu, koja će nam tom prilikom u akustičnom izdanju predstaviti nove pjesme.Suho Grlo Nos svoj rođendan slavi 23. rujna od 2005. godine, kada su održali svoj prvi koncert. Trojka koju čine Ante (Bruno Antolić), Horva (Ivan Horvatić) i Mali (Ivan Grobenski) se nakon toga odvezla do Briljanteena i Minivala, a ubrzo im je Zlobna Vila dala krila i nastao je njihov debitantski album “Gregor sam sa Suho Grlo Nos“.

Nastavili su svoju glazbenu vožnju uz Mudhoney, Overflow, Atheist Rap, svirali su na pozornicama Jabuke, Močvare, Kugle, Pauka, Tvornice, a energijom su razarali ljestvice regionalnog MTV-a. Ubrzo je uslijedilo i drugo studijsko izdanje, već spomenuti album “Manifest Gluposti”, koji su sami miksali i producirali.

Muziku podržava

Kako sami kažu, ovaj album je svojevrsna posveta ‘ljudskoj gluposti koja je danas ušla u svaku poru svakog živog bića i koja je oblikovala cijelu društvenu svijest i nametnula svoja pravila igre’.

“Manifest Gluposti” na ovim je stranicama već predstavljen singlom “Gutam, Gutam…“, a čitav album možete besplatno skinuti na službenim stranicama nezavisne etikete RockLive. Službena promocija albuma održat će se 30. ožujka u koprivničkom klubu MMC Kugla, uz gostovanje Ruiza.

Kako album zvuči u ‘ištekanom’ izdanju provjerite na akustičnoj promociju u Rockmarku, 13. ožujka. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Suho Grlo Nos – web | Facebook | YouTube | MySpace

Akustika @ Rockmark – Facebook | YouTube | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava