Akusticiranja uz Grettu i FOR zabilježena i videom

974

Početak pete sezone Akustike u zagrebačkom Rockmarku i riječkom Tunelu započeli smo uz skupine Gretta i FOR, a njihovo akusticiranje zabilježeno je i objektivom kamere.

Gretta je otvorila program Akustike 21. listopada u glazbenoj knjižari Rockmark, kada su pred okupljenom publikom priredili 40-minutni akustični set sastavljen od pjesama starijeg i novijeg datuma.Među njima se našla i potpuno nova pjesma “Sreća”, ovih dana predstavljena kao službeni singl, kojim nakon “Malene” nastavljaju ploviti radijskim valovima. Naši objektivi uhvatili su “Sreću” na samom kraju set-liste te vam predstavljamo video koji su složili naši novi suradnici – momci koji stoje iza projekta Runaways Production. Tjedan dana nakon otvorenja u Zagrebu, Akustika se ponovno smjestila i na pozornicu svog drugog doma, riječkog kluba Tunel. Tamo smo 28. listopada ugostili još jedne ‘Purgere’, skupinu FOR, za koje je ovo bilo ukupno treće akusticiranje, a ujedno i prvo pred riječkom publikom.

Naši dragi riječki medijski prijatelji, MojaRijeka.hr ekipa, popratila je njihovo akusticiranje u Tunelu – osim što su uhvatili dijeliće njihovog nastupa, nakon svirke su za ruku uhvatili i frontmena Tomislava Malagurskog, postavili ga pred kameru i upitali dojmove.

Muziku podržava

Fotografije s akusticiranja dostupne su u našoj Facebook galeriji.

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava