Aktualna playlista DJ-ice Ree koju želimo da svi čuju

Muzika.hr
3232

Rea Hadžiosmanović iza sebe ima više od 10 godina DJ karijere i broji stotine nastupa po cijeloj regiji, ali i u UK, Norveškoj, Austriji, Portugalu i Slovačkoj.

Zadnjih nekoliko godina vrlo je prisutna na sceni te često radi vikend nastupe po zagrebačkim klubovima kao što su Klub, Hangar, Katran, Johann Franck i Lauba, ali i u Splitu i Rovinju kao i u svom rodnom gradu te na brojnim korporativnim tulumima, eventima i festivalima.

Odabrati 20 pjesama koje te reprezentiraju je najteži zadatak na svijetu pa sam playlistu odlučila složiti pod utjecajem ovih temperaturnih minusa i postblagdanske atmosfere. Da sam isti zadatak imala za, recimo, 6 mjeseci, selekcija bi bila potpuno drugačija pa da ne ispadnem neki cmoljo, morala sam ipak dodati i malo klupskih bangera.

Muziku podržava

‘Sluške’ sam sastavila od aktualnih singlova koje u zadnje vrijeme najviše slušam, reprezentativnih pjesama i izvođača koji su utjecali na moj DJ stil i nekih, eto tako, jer želim da ih i drugi čuju.

Na pitanje koje često drugima postavim, a na koje mrzim davati odgovor (‘Kakvu glazbu slušaš?’), ne znam točno odgovoriti. Za clubbing i nastupe preferiram setove u kojima dominira hip-hop, dancehall, trap, UK bass (grime, UK garage, 2step…) i global bass, ali glazba koju slušam izvan DJ pulta je puno šira.

Kao voditeljica glazbene kreative u publishing kompaniji IDM Music sam svakodnevno zatrpana ogromnom količinom različite glazbe pa pratim sve, a volim i glazbenu triviju i kvizove pa onda upijam svašta, ali u svakom stilu i žanru nađem svoje ‘dragulje’.”

Muziku podržava