Agharti potpisali ugovor s Wormholedeathom

Avatar
1106

Samoborsko zagrebački metalci Agharti potpisali su ugovor s talijanskom diskografskom kućom Wormholedeath, pod čijim okriljem će ove godine objaviti debitantski album “Change“, a diljem svijeta putem Aural Music Group/Wormholedeath Japan.

“Do potpisivanja ugovora došlo je tako da smo slali svoje demo CD-e diskografskim kućama za koje smo mislili da bi mogle biti zaintresirane. I nakon nekog vremena javio nam se Carlo iz Wormholedeatha, koji je htio čuti više od nas. Nakon dopisivanja i dogovora preko interneta našli smo se u Grazu na razgovoru, a kasnije su Carlo i Jonny (producent albuma) došli do nas u buksu gdje smo im svirali svoje stvari, birali koje će se naći na albumu i na kraju večeri potpisali ugovor” otkrivaju iz benda.Album je snimljen u Mathlab studiju u Pratu u Italiji, producirao ga je Jonathan Mazzeo, a miksao i masterirao Christian Donaldson (The Agonist) u Montrealu (Kanada). Bend kaže kako im je na snimanju bilo odlično, te da su po prvi put zajedno živjeli skoro mjesec dana.

Iz izdavačke kuće pričaju kako je Agharti bend o kakvom sanja svaka izdavačka kuća, a kada su se prvi put susreli, djelovali su im jako profesionalni. Jedan od razloga zbog kojeg su se odlučili za ugovor je i to što je bend pokazao veliku želju i upornost za daljnjim radom.

Nakon objave albuma, Agharti planiraju što više svirati i raditi na novim pjesmama, kako fanovi ne bi predugo čekali na sljedeći album.

Muziku podržava