Adria Music Conference predstavio program

Muzika.hr - Glasno i jasno!
784

Od 1. do 3. lipnja, Umag će biti domaćin drugog Adria Music Conference na kojoj vas očekuje šaroliko društvo iz glazbenog svijeta te aktualne glazbene teme.

Struka će se u dnevnom dijelu programa dotaknuti mnogih važnih i zanimljivih pitanja kroz petnaestak panela, radionica i predavanja. Na drugom izdanju glazbene konferencije poseban naglasak biti će na poslovnim suradnjama kroz programe ‘AMC B2B’ te će se tako svi gosti konferencije moći unaprijed rezervirati/najaviti za desetominutni sastanak s različitim profesionalcima iz glazbene industrije.

Sve radio voditelje, urednike i direktore privući će gostovanje visoko pozicioniranog manadžera Roda Philipsa s Clear Channela u čijem su vlasništvu 850 radio postaja te broje slušanost od oko 238 milijuna slušatelja mjesečno. Prošlogodišnja najposjećenija radionica i ove godine dobiva svoj nastavak te će tako svi glazbeni producenti i oni koji će to tek postati uživati u majstorijama svjetski poznatih producenata, britanskih The Shapeshiftersa.

Muziku podržava

Od radionica izdvajaju se o glazbenim videima, školu pjevanja ‘Husar&Tomčić’, Workshop by SAE s The Shapeshiftersima, Workshop by EMI na kojem će biti riječi o elektronskoj glazbi, dok će se panel diskusije dotaknuti tema kao što su autorska prava (Budi fer! Autorska prava in real life), festivala u gostima u Hrvatskoj, sponzorstva glazbenih događanja, Facebooku, glazbi i FM radiju, te će jedna diskusija pokušati odgovoriti na pitanje ‘Zašto glazba nije kultura? Smanjenje PDV-a na koncerte i glazbena događanja’.

Više informacija potražite na www.adriamc.com.

Muziku podržava
Stisni