Achromatic Attic po prvi put gosti Akustike u Rockmarku

1305

Po prvi put u sklopu programa Akustika na našoj malenoj drvenoj pozornici zagrebačke knjižare Rockmark imat ćemo priliku ugostiti Achromatic Attic. Konačno!

Ovaj zagrebački alternative/garage rock s nama će akusticirati u utorak, 4. ožujka, a ovo će biti odlična prilika za sve ljubitelje njihovog zvuka čuti i vidjeti ih u akustičnom izdanju.Svoju priču Achromatic Attic započeli su 2009. godine, a u trenutnoj postavi sviraju od 2010. godine. Skupinu čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi).

Iste godine kada su osnovani objavljuju prvi demo album, naziva “spleen so splendid“, da bi nešto kasnije, početkom 2013. objavili i zamijećeni EP “Glassy sweeper“. Materijal za EP sniman je s producentom Markom Mrakovčićem u Zagrebu, a svoj finalni zvuk, tzv. mastering dobio je u Sage Audio studiju u Nashvilleu.

Muziku podržava

Osim što su zapeli za uho nizu domaćih glazbenih kritičara i fanova, primijetio ih je i engleski blog indiebandsblog.com, na kojem su bili izabrani za najbolji bend tjedna (17.-23.2.2013.) te su kasnije bili treći po redu u ukupnom poretku za mjesec veljaču, u konkurenciji stotine bendova iz čitavog svijeta.

U glazbeni knjižaru Rockmark dolaze u punom sastavu, ali u akustičnom izdanju. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava