Achromatic Attic gosti Akustike u Tunelu

1840

S novim utorkom, odmorni i prpošni nakon produženog vikenda, ponovno dolazimo pred riječku publiku, a tom prilikom u sklopu programa Akustika u klubu Tunel ćemo 6. svibnja ugostiti zagrebačku skupinu Achromatic Attic.

Ova alternative/garage rock četvorka po prvi put je s nama akusticirala u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, pa smo jednoglasno odlučili kako ih svakako vrijedi još jednom čuti i vidjeti u akustičnom izdanju – u Rijeci!Skupina je osnovana 2009. godine, kada objavljuju svoj demo-album “spleen so splendid“, da bi nešto kasnije, početkom 2013. objavili i zamijećeni EP “Glassy Sweeper“. Materijal za EP sniman je s producentom Markom Mrakovčićem u Zagrebu, a svoj finalni zvuk, tzv. mastering dobio je u Sage Audio studiju u Nashvilleu.

Kako smo saznali, momci su nedavno dovršili i snimanje novog EP izdanja, koje će nositi naziv “Wondering Why“, donosi ukupno pet novih pjesama i svjetlo dana bi trebao ugledati do kraja svibnja.

Muziku podržava

U Tunel dolaze u punom sastavu, kojeg čine Dino (vokal i ritam gitara), Matt (prateći vokal i bas), Mislav (solo gitara) te Domo (prateći vokal i bubnjevi), a bit će im ovo druga akustična svirka u sklopu programa Akustika.

Početak svirke je u 21.30 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava