Achromatic Attic akustično u Rockmarku

432

Posljednji utorak u siječnju – 31.1., u sklopu novog izdanja Akustike imat ćemo priliku na pozornici Rockmarka ugostiti zagrebačku skupinu Achromatic Attic.

Momci su u listopadu prošle godine objavili novo EP izdanje, naslova “Can You Dig It”, s kojeg su predstavili i s pratećim videospotovima za pjesme “It’s Been A While” i “Dig It”. Tim izdanjem zaokružili su najavljenu objavu trilogije EP izdanja, koju su započeli s “Glassy Sweeper” (2013.), nastavili s “Wondering Why” (2014.) te priveli kraju s aktualnim izdanjem. Sva tri izdanja dostupna su za preslušavanje na njihovom Bandcampu.Iza sebe imaju turneju po Njemačkoj, nastupe u Engleskoj, Austriji, a mogu se pohvaliti i kako su nastupili kao predgrupa Manu Chao. Trenutno marljivo rade na svom debitantskom studijskom izdanju, o kojem “ne žele puno pričati dok stvari ne postanu opipljive”.

Na pozornicu Rockmarka nam se vraćaju nakon tri godine te će tom prilikom za svoje novo akusticiranje pripremiti ponešto starog materijala, ali i predstaviti nekoliko potpuno novih pjesama.

Muziku podržava

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava