Točno 35 godina prošlo je otkad su Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson i Björn Ulvaeus, poznatiji kao globalno super-popularni švedski pop kvartet ABBA, proglasili kraj djelovanja najunosnijeg švedskog (glazbenog) izvoznog proizvoda.

Danas, u godini kada će se prikazati emisija o avatarima u produkciji BBC-ja i NBC-ja u prosincu, a u kojoj će biti prikazani ABBA avatari s kojima će iduće godine krenuti na turneju, iz švedskog tabora stižu vijesti da je bend, radeći na spomenutim avatarima, bio i produktivan.

Na službenom Instagram profilu objavili su da su za vrijeme snimanja emisije snimili i dvije posve nove pjesme koje ćemo prvi puta imati prilike slušati upravo u prosincu.

A post shared by @abbaofficial on

“Odluka da se uključimo u uzbudljiv ‘ABBA avatar tour’ projekt imala je neočekivane posljedice. Nakon 35 godina osjetili smo da bi bilo zabavno da ponovno udružimo snage i uđemo u studio. To smo i napravili – osjećaj je bio kao da je vrijeme stalo i da smo se vratili nakon kratkog odmora. Jako radosno iskustvo!”, napisao je bend u objavi.

Jedna od dvije snimljene pjesme nosi naziv “I Still Have Faith In You”, a bend je nadodao kako su “možda ostarili, ali pjesma je posve nova, i osjećaj je odličan.”

546 Shares
Muziku podržava