Passenger, tvorac hita “Let Her Go”, dolazi u Zagreb

    2136

    Engleski kantautor i glazbenik Passenger dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 11. travnja 2023.

    Mike Rosenberg, poznatiji kao Passenger, cijeli svijet je osvojio sa svojim hitom “Let Her Go” koji ga je od uličnog svirača lansirao na najveće pozornice. Pjesma je završila na prvom mjestu ljestvica najboljih singlova u 19 zemalja, na YouTubeu u 10 godina skupila 3.3 milijarde pregleda, a među nagradama se izdvaja ona za najbolju kantautorsku pjesmu, nominacija na Brit Awards za britanski singl godine, kao i Ivor Novello nagrada za najizvođeniju pjesmu.

    Do danas spot za pjesmu ostaje među top 25 najgledanijih videa u povijesti YouTubea.

    Muziku podržava

    Višestruko nagrađivani glazbenik iz Brightona, već je tijekom nastupanja s bendom počeo graditi međunarodnu karijeru, a album “Wide Eyes Blind Love” iz 2009. mu je osigurao fanove i pune dvorane u Australiji, kao i u UK-u. No, studijsko izdanje “All The Little Light”, koje je sadržavalo megahit “Let Her Go”, odveo je Passengera u potpuno novu dimenziju karijere.

    Konstantnu prisutnost na top ljestvicama nastavio je s albumima poput “Whispers” iz 2015., “Young as the Morning Old as the Sea” iz 2016., “Runaway” iz 2018. i najnovijim albumom, “Birds That Flew and Ships That Sailed” koji je izdao ove godine.

    Kako do ulaznica?

    Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim po cijeni od 160 kn.

     

    0 Shares
    Muziku podržava