Mastodon se vraća u Hrvatsku, koncert prebačen u Hala park

    3056

    Mastodon (gosti: Baroness, Kvelertak)

    200kn – 2600kn
    Datum i vrijeme: Utorak, 28.6.2022. @ 21:00
    Mjesto održavanja: Hala Park Zagreb , Slavonska avenija 3B

    U rujnu 2021., jedan od najvećih i najznačajnijih metal bendova, Mastodon, najavio je koncert u Tvornici kulture za 28. lipnja 2022. Danas su iz promocije objavili kako je koncert prebačen na otvoreno, odnosno, u Hala park na dnu Heinzelove. Datum i uvjeti ostaju isti.

    Na jednu od svojih omiljenih koncertnih destinacija (koju često i rasprodaju) Mastodon se vraća nakon petogodišnje pauze. U Tvornici kulture pridružit će im se još i norveški heavy metal bend Kvelertak i američki Baroness, oba benda dobro poznata domaćoj publici i s velikom bazom fanova na ovim prostorima.

    Mastodon na veliku svjetsku turneju idu povodom izlaska novog studijskog albumaHushed and Grim“, najavljenog nedavnim prvim singlom “Pushing the Tides”.

    Muziku podržava

    Mastodon je na svjetskoj sceni sinonim za mješavinu mnogih žanrova metala, od progresivnog i eksperimentalnog do sludgea i stonera, sve potkrepljujući eksplozivnim i moćnim live nastupima. Višestruki dobitnici nominacije za Grammyja u kategoriji najbolje metal izvedbe, nagradu su dobili za pjesmu “Sultan’s Curse”, s albuma “Emperor of Sand” koji je bio nominiran i za najbolji rock album. Redovito su hvaljeni po glasovitim specijaliziranim medijima (Metal Hammer, Classic Rock, Rock Sound), a bend svakim svojim izdanjem podiže ljestvicu u modernom metalu. Kroz dva desetljeća dugu karijeru, Mastodon je zacementirao poziciju jednog od najtraženijih bendova.

    Kako do ulaznica?

    Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 23. rujna u 10:00 po cijeni od 200 kn. Ta cijena aktualna je do 31. listopada, a od 1. studenog iznosit će 230 kn. Ostane li ih, na dan koncerta cijena ulaznica će biti 260 kn.

    Prodajna mjesta su Dirty old shop, Rockmark, Aquarius i Dallas u Rijeci, Eventim i Entrio.

    0 Shares
    Muziku podržava