50. Akustika uz Radio Luksemburg!

1575

Utorak po utorak, naš akustični program Akustika stigao je do 50. svirke po redu! Tim povodom ćemo među korice glazbenih knjiga i na našu malenu drvenu pozornicu Rockmarka smjestiti skupinu Radio Luksemburg.

Uoči svoje zagrebačke koncertne promocije debitantskog albuma, Radio Luksemburg će u utorak, 20. ožujka, zasvirati na 50. izdanju Akustike te u akustičnoj formi predstaviti singlove “Ako nemam te”, “Tvoje boje”, kao i ostale pjesme s prvijenca “Radio Luksemburg u boji“.Svoju glazbenu priču ova je skupina započela 2007. godine, postepeno mijenjala naziv, članove, pjesme, da bi u proljeće 2010. godine, ulaskom u NLO studio i početkom rada na novim pjesmama oformili ovu postavu i odabrali ime – Radio Luksemburg.

U knjižari Rockmark vas očekuje ugodna akustična svirka, koja će bendu i posjetiteljima poslužiti kao dodatno zagrijavanje za zagrebački koncert u Aquariusu, svega par dana kasnije, točnije 23. ožujka.

Muziku podržava

A naša proslava brojke 50 ne bi bila prava proslava kada vas ne bismo i nagradili. Za vrijeme 50. Akustike, u Rockmarku ćemo imati i malu nagradnu igru, pa će tako svi posjetitelji svirke Radio Luksemburga imati priliku osvojiti upad za njihov ‘električni’ koncert u Aquariusu.

Svirka počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Radio Luksemburg – web | Facebook

Akustika @ Rockmark – Facebook | YouTube | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava