48 sati uspomene na EKV u Zagrebu

2378

Početak mjeseca ‘mačjeg veselja’ u KSET-ovoj je mikrosferi obilježen dvodnevnim In Memoriamom Ekatarine Velike – i to, kako organizatori najavljuju, najjačim do sada. U petak 1. veljače i subotu 2. veljače na pozornici će nastupiti niz iskusnih beogradskih glazbenika – članova i suradnika EKV-a.

Ekipu koju okuplja uspomena na ‘Dečaka iz vode’ – legendarnog Milana Mladenovića, ove godine će činiti bubnjar Marko Milivojević (ex EKV, Partibrejkers, U škripcu i Vlada Divljan Bend), basist Dragiša Uskoković – Ćima (EKV), pjevačica Tanja Jovićević (Oktobar 1864, prateći vokal EKV-a od 1989), Aleksandar Sarajlić (vokal i bas beogradskih bendova Psycho Candy i Filigrani), Predrag Stevović (gitarist grupe Filigrani i vlasnik beogradskog studija XLR), Dejan Tomović – Tomke, bivši klavijaturist grupe Vampiri) i Lazar Jakov (video art).

Posebno pojačanje ove godine je Grk Theodore Yanni, gitarist i producent EKV-ovih albuma “Ljubav”, “Samo par godina za nas” i “Dum Dum”. Osim produciranja, bio je gostujući gitarist na albumima i koncertima.

Muziku podržava

Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta na blagajni Kluba 70 kn. Pretprodajna mjesta u Zagrebu su Dancing Bear, KSET, KSFF i sva prodajna mjesta Eventima – Berislavićeva 13, (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert In Memoriam EKV mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

Muziku podržava