39-godišnji sin ubio majku radi ulaznica za Avril Lavigne

domination
1911

Pored svih najava o novim ekonomskim krahovima velikih svjetskih gospodarstava, pa senzacionalističkih najava ‘novinara’ koji spuštanje temperature za 5 stupnjeva nazivaju ‘krajem svijeta’, dogođaj koji slijedi najbolje opisuje prave ludosti koje okružuju običnog čovjeka i kataklizmu u koju ponaosob srljaju.

Negdje u američkoj saveznoj državi Ilinois živi jedan 39-godišnjak koji je jako, jako, jako želio otići na koncert Avril Lavigne.

No, nije baš bio spreman otići među prve redove nagruvane ‘razularenim’ teenagerkama, već se jako nadao VIP mjestima. Njegova majka Linda Bolek dobila je zadatak nazvati prijatelja da se to sredi, a kada je odbila sin ju je brutalno prebio i izbo nožem do smrti!

Muziku podržava

Da, nije sve baš tako čisto i jednostavno, jer tužitelji navode kako je Rob Lyons imao bipolarni poremećaj, a prije samog ubojstva odvijala se gadna svađa tijekom koje mu je majka isti nož kojim je kasnije ubijena prislonila na lice. Rob tvrdi kako mu je prijetila da će mu probosti oko, te da reakcija na to nije bila planirana.

Izvještaji govore o totalnom stanju šoka nakon ubojstva jer je Lyons izlio razne kućanske kemikalije po tijelu majke, presvukao se i otišao po špeceraj. Uhićen je par sati kasnije u Hooters restoranu.

Iako se očito radi o jako marginalnoj i disfunkcionalnoj obitelji, žalosno je što stvari kao što su karte za koncert Avril Lavigne mogu u ljudima pobuditi takve nagone.

Muziku podržava