“Nova godina, nova glazba”, popularna je uzrečica naše redakcije. Dok s veseljem iščekujemo nove albume i hitove koje nam je 2019. godina spremila, iskoristit ćemo početak siječnja kako bismo te još jednom podsjetili na glazbenike koji su obilježili posljednih 12 mjeseci. To su, između ostalog, i oni koji su se istaknuli u našoj anketi za pjesmu godine i na autorskim listama redakcije Muzike te debitanti i osoba godine.

Kako bi ti bilo lakše preslušati tvoje (i naše) najdraže domaće i regionalne hitove iz 2018., HT i Deezer omogućili su da ih sve skupimo na jednoj playlisti koja ti je dostupna u svakom trenutku, gdjegod se nalaziš. Znaš ono kad usred zime moraš skidati rukavice kako bi mogao/mogla u tražilicu upisati iduću pjesmu koju želiš slušati ili kad moraš neprestano paziti da ti mobitel bude otključan da bi reproducirao glazbu? S Deezerom toga nema.

Aplikacija radi i dok je zaslon zaključan, a jednom kad odabereš neku playlistu pjesme koje su na njoj idu jedna za drugom baš kao na albumu. Ulovi pretplatu za Deezer za samo 9 kuna u prvom mjesecu pretplate i uživaj u preko 53 milijuna pjesama.

264 Shares
Muziku podržava