150. Akustika uz Luce u riječkom Tunelu!

2147

Utorak po utorak doveo nas je do šeste sezone akusticiranja, tijekom koje obilježavamo 150. po redu svirku Akustike! Jubilarnu brojku proslavit ćemo u utorak, 8. prosinca uz Luce u riječkom klubu Tunel.

Talentirana Luce publici se nedavno predstavila iznimno hvaljenim i kvalitetnim EP prvijencem “U bojama“, koji će ovom prilikom izvesti pred riječkom publikom, i to u akustičnom izdanju.Krajem svibnja 2014. ova mlada kantautorica objavila je pjesmu “Možda mi” te svojim specifičnim vokalom i izričajem zaokupirala pažnju javnosti. Da ima puno toga za reći i otpjevati, dodatno je naglasila singlom “Sama ostajem” te nizom zamijećenih koncerata koji su ubrzo uslijedili – od nastupa na Runjićevim večerima do gostovanja na koncertima Sare Renar, Meritas, Josipe Lisac…

Korak po korak oblikovale su se pjesme te u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem nastaje debitantski EP, koji uz spomenute singlove sadrži i “Nakon dana tog“, “Na oblaku” te “Dogodila se dosada“. Upravo je pjesma “Na oblaku” ovih dana dobila i svoj prateći videospot, kojim je dočarana atmosfera njene nedavno održane koncertne promocije u zagrebačkoj Tvornici.

Muziku podržava

Priliku da čuje hvaljeni EP u izvedbi magične Luce imat će i riječka publika. Luce i njen EP “U bojama”, u akustičnom izdanju, obilježit će i našu jubilarnu 150. po redu Akustiku, koju slavimo u Tunelu.

Kad se prisjetimo početaka, zvuči gotovo nestvarno da smo stigli do ovako divne brojke akusticiranja u redovitom koncertnom programu, utorkom u Rockmarku i Tunelu . Prvih 50 bilo je iznenađujuće, stotka se pokazala uspjehom, a ova 150. Akustika nam govori da se ustrajnost isplati.

150. Akustiku slavimo 8. prosinca u Tunelu uz Luce, i svi ste pozvani na naše jubilarno akusticiranje! Početak je u 22 sata, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni