Trent Reznor najavio povratak Nine Inch Nails

domination
858

Vječiti anti-kapitalistički borac i alfa i omega Nine Inch Nails – Trent Reznor, zadnjih nekoliko godina predomišljao se oko svojeg glavnog projekta – malo je rigao vatru po velikim izdavačima, pisao memoare o razočaranosti trenutnim stanjem muzičke industrije, zatvarao karijeru svog benda i objavljivao prestanak live aktivnosti.

No, od nedavno su se stvari počele opako okretati.

Od 2009. godine više
je radio na filmskoj muzici, zajedno sa suprugom i Atticus Rossom
osnovao How To Destroy Angels i činilo se da su Nine Inch Nails trajno
na tankom ledu.

Muziku podržava

No, u intervjuu za Rolling Stone obznanio je da će sljedeću godinu većinom provesti radeći glazbu za novi Nine Inch Nails, a spominje i turneju kao veliku mogućnost jer se ‘čini ispravnim’.

No, svejedno, i How To Destroy Angels nastavit će s radom pa su trenutno u fazi izbacivanja “An Omen EP” i to preko major izdavača – Columbia. Naravno da je i taj poslovni dio njegove karijere zainteresirao neke razočarane sljedbenike, pa je i njih probao smiriti: “Glavni razlog za to je što želim napraviti nešto značajno! Htio bih raditi glazbu i da je mogu dovuči do maksimalnog broja ljudi. Zato smo se odlučili odustati od samostalnog izdavanja i priključiti se izdavaču, i to velikom izdavaču! Barem što se tiče How To Destroy Angels.

Nije stvar u novcu nego u dolasku do većeg broja ljudi. Zbilja ne bih htio da ovo bude samo ‘side projekt’ mene i moje žene, jer to zvuči odvratno!”

Muziku podržava
Stisni