Rasprodan HeadBangers Pit za splitski koncert Iron Maidena

5005

Svi koji su koncert Iron Maidena u Splitu, koji će se održati 10.8. na stadionu Poljud, namjeravali pratiti iz HeadBangers Pita, a do danas nisu kupili ulaznicu za taj sektor, više neće biti u mogućnosti s najbližih mjesta gledati koncert.

Naime, četiri tisuće ulaznica za sektor HeadBangers Pit je rasprodano i od danas (24. siječanj) se mogu kupiti samo ulaznice za preostale sektore.

Podsjećamo, ulaznice su podijeljene u nekoliko kategorija, no cijena je za sve ista, a podjela postoji radi sigurnosti posjetitelja i naravno, privilegije prvih kupaca koji su svoje mjesto na koncertu već osigurali.

Muziku podržava

U prodaji su ostale sljedeće ulaznice koje se mogu kupiti na www.ticketpro.hr, te prodajnim mjestima u sustava Eventim (u Zagrebu Berislavićeva 13) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica):
Travnjak (ulaznice čiji će vlasnici biti na travnjaku iza prvog reda ograda) – 250 kn
Tribina istok – 250 kn
Tribina sjever – 250 kn

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 240 kuna.

Turneja “Somewhere Back in Time – World Tour 08“, ponovno će podsjetiti na povijest benda s fokusiranjem na sredinu 80 – ih u izboru pjesama i izgledu scene, koja će biti složena prema legendarnoj Egyptian Production s “Powerslave Toura” iz 1984./85.

Na turneji će biti predstavljeni do sada najspektakularniji nastup benda, a obuhvatit će i ključne elemente “Somewhere in Time Toura” iz 1986-87, kao što je Cyborg Eddie.

Turneja će se poklopiti s predstojećim DVD-em “Live After Death”, koji izlazi početkom veljače i na kojem je snimka s koncerta održanog upravo na “Powersklave Touru” (sve detalje možete naći na ironmaiden.com).

“Somewhere Back in Time” je svjetska turneja podijeljena u tri dijela. Prvi dio počinje u Bombaiu 1. veljače, te se nastavlja kroz Australiju i Japan prije nego stigne u Los Angeles.
Drugi dio turneje odvijati će u Sjevernoj Americi od sredine svibnja do sredine srpnja, nakon čega počinje treći dio turneje u srpnju i kolovozu po europskim stadionima i festivalima.

Tijekom cjelokupne turneje očekuje se da će bend nastupiti pred više milijun i pol fanova.

Muziku podržava
Stisni