Predstavljen 3. Vip INmusic Festival

6650

Na konferenciji za novinare održanoj danas u zagrebačkom hotelu Westin predstavljen je ovogodišnji, treći po redu, Vip INmusic festival koji će se ove godine održati u nešto ranijem terminu nego prethodnih godina, točnije 3. i 4. lipnja, na staroj lokaciji – jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

Kao što smo već objavili, headlineri festivala bit će Nick Cave & The Bad Seeds, jedini zasad potvrđeni izvođači, koji 3. ožujka ove godine objavljuju svoj novi, 14. po redu studijski album “Dig, Lazarus Dig!!!” za koji je sam Nick Cave izjavio da je ‘remek-djelo’.

Tko će se pridružiti australskoj družini saznat ćete uskoro, budući da su organizatori najavili još pressica i najava, a za sada je poznato samo da se na festivalu ukupno očekuje 20-30 domaćih i stranih izvođača.

Muziku podržava

Festival će i ove godine trajati dva dana, koja padaju usred radnog tjedna, no kako je rekao direktor festivala Zoran Marić, Zagreb još uvijek nije u mogućnosti natjecati se s puno jačim tržištima za termine vikendom te je dodao da se ovako veliki festivali uvijek prilagođavaju headlinerima, što je također jedan od razloga održavanja festivala početkom lipnja. Marić je još dodao kako će ove godine koncerti počinjati nešto kasnije, točnije oko 17 h.

Na festivalu će ove godine biti četiri stagea – Vip stage, Nokia stage, Tuborg stage te šator Radija 101 u kojem će se puštati elektronska glazba, a najavljena je i mogućnost kampiranja na Otoku.

Prodaja festivalskih ulaznica kreće od ponedjeljka 28. siječnja u svim Vip prodajnim centrima u Hrvatskoj, a kao i prošle godine i ove će svi Vip korisnici moći ostvariti 50 kn popusta ukoliko ulaznicu rezerviraju putem Vip SMS-a ili Vodafone live! mobilnog portala. Početna cijena ulaznice s popustom iznosi 250 kn, a od 30. travnja u prodaju kreću i dnevne ulaznice.

Cijene festivalske ulaznice:
28.1.-28.2. – 300 kn
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn

Cijena dnevne ulaznice:
30.4.-2.6. – 350 kn
* na dan festivala 400 kn

Više detalja o festivalu potražite na www.vipinmusicfestival.com.

Muziku podržava
Stisni