Line up ovogodišnje Brucošijade FER-a zaokružen je i potpun. Uz već najavljene izvođače u prvom i drugom krugu najava pridružuje se još pet jakih imena koja će 4. studenog prodrmati najpoznatiju zagrebačku brucošijadu.

1. Živo blato

Heavy metal bend osnovan 1997. godine u Splitu. Prvi i jedini studijski album pod imenom “Konac Konca” izdali su 2000. godine, a od tad do danas kult benda “Živo blato” nezaustavljivo se širi. Ovaj peteročlani bend predvodi Siniša Vuco koji je za potrebe benda preuzeo pseudonim General Vasilije Mitu.

2. M.O.R.T.

Psihodelični punk – blues bend iz Sinja, poznat po žestokom zvuku i živim nastupima. Iza sebe imaju brojne nastupe, a najviše se ističu pobjeda na šestom izdanju Jelen Demofesta u Banjoj Luci te pobjeda na prvom RockOffu.

3. Filip Motovunski

Dobro poznati drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri. Ovom prilikom će mu se na pozornici pridružiti MC i beatmaker Tone Tuoro.

4. Svemirko

Nedugo nakon rasprodanog koncerta u KSET-u, Svemirko dolazi i na Brucošijadu FER-a. Svakako vrijedi još jednom poslušati zvučne arome ovog emo-macho dance punk benda.

5. Bruto Geto

Četveročlani bend iz Zagreba, koji je za sad izbacio dva singla, ”Ruke u zrak” i ”Rekli su ti”, oba pod producentskom palicom Luke Tralića Shota. Za vizualni identitet, režiju i animaciju videospotova zadužen je Martin Bajsić. U svojem kratkom postojanju imali su priliku svirati kao predgrupa Kandžiji i Golim ženama u Vintageu u ožujku te na ovogodišnjem izdanju UFO festivala u Osijeku.

U KSET-u će se već tradicionalno održati KSET Caffe s nezaboravnim hitovima ovog i prošlog stoljeća.

Ulaznice po regularnoj cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Od 18.10. ulaznice se mogu kupiti i u SC-u. Na dan Brucošijade ulaznice će koštati 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 4. studenog.

Stisni