Potvrđeno je – Porin 2005. u Osijeku 20.11.

1223

Jučer, 18. listopada u Multimedijalnom centru u Zagrebu održana je press konferencija povodom konačnog održavanja ovogodišnjeg Porina, čija će se svečana ceremonija održati u nedjelju 20. studenog u Osijeku (sportska dvorana Zrinjevac). Od 15. studenog pa do samog dana dodjele, održavat će se razni promotivni, a ne promotivni glazbeni događaji što će u to vrijeme od Osijeka učiniti centrom glazbene Hrvatske scene.

Na pressicu su Porin 2005. predstavili Zrinko Tutić, Hrvoje Markulj i gradonačelnik Osijeka Anto Đapić. Iako na presici nije izneseno ništa novo što već nismo znali, osim nekih tehničkih stvari što se tiče same organizacije ovog spektakla, kako ga je pun entuzijazma najavio ‘magistar’ Đapić, barem smo dobili potvrdu da se konačno završio ‘show’ oko ovogodišnjeg Porina, koji se skoro pa održao zajedno s Porinom 2006.

Još nisu poznati svi sudionici-izvođači na spektaklu, ali je već odavno poznato da najviše nomacija imaju TBF-9, zatim Arsen Dedić-5 i Edo Maajka-4. A tko će biti veliki leaurati – živi bili pa vidjeli!

Muziku podržava
Stisni