Potvrđeni prvi dance izvođači na EXIT-u

1516

EXIT festival potvrdio je prve izvođače za Dance Arenu. Iako se od 10. do 13. srpnja očekuju novi brojni nastupi, među prvima su svoje potvrdili Ben Watt, Sven Vath, Francois K i Claude VonStroke.

Sven Vath, kao jedan od najboljih svjetskih DJ-a, poznat po svojim dugim nastupima, te ludim zabavama na Ibizi – otoku tulumarenja, prošle je godine objavio svoj 12. album “The Sound of the Eighth Season”, koji će, između ostalih poznatih dance beatova, biti dio njegovog repertoara na ovogodišnjem EXIT-u.

Francois Kevorkian svakako je jedan od DJ-a koje je gotovo nemoguće pridobiti i uloviti zahvaljujući planetarnoj popularnosti zbog pohođenja mnogobrojnih festivala i tuluma. Osim toga, dokaz njegova rada je aktualno trodijelno dance izdanje “Masterpiece”.

Muziku podržava

I dok Everything But The Girl kao duo u ovom trenutku stagnira, DJ i producent Ben Watt marljivo radi na svojoj svjetskoj turneji na koju je nedavno uvršten i Novi Sad.

Iako je Amerikanac Claude Vonstroke tek nepune dvoje godine na klupskoj sceni, njegovi dosadašnji uradci pokupili su samo lovorike, kojima se nada i nakon objavljivanja novog studijskog albuma na kojem upravo radi.

Više informacija o festivalu podno Petrovaradinske tvrđave možete pronaći na www.exitfest.org, a gdje nabaviti ulaznice u Hrvatskoj provjerite ovdje.

Muziku podržava
Stisni