The Jesus And Mary Chain na Exitu

  188

  Exit: The Killers + Jonathan + Van Gogh + Teachers

  205 Kn - 815 Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 5.7.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Exit: Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, The Jesus And Mary Chain, Elemental…

  205 Kn - 815 Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 6.7.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Exit: Years & Years, Solomun B2B Dixon, Black Coffee, Debeli precjednik…

  205 Kn - 815 Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 7.7.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Exit: Jason Derulo, Duke Dumont, Zabranjeno pušenje, Faithless DJ set…

  205 Kn - 815 Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 8.7.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Exit: Hardwell, Nina Kraviz, Massimo Savić, The Bambi Molesters…

  205 Kn - 815 Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 9.7.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Petrovaradinska tvrđava Novi Sad

  Dva tjedna nakon posljednja dva objavljena headlinera, Exit festival za ovogodišnje izdanje je najavio The Jesus And Mary Chain kao novog headlinera.

  Legendarni škotski sastav na glavnu pozornicu Exita stupit će u četvrtak, 6. srpnja, na krilima novog albuma “Damage and Joy” s vrha ovogodišnje britanske indie liste, koji je odlično prihvatila i publika i kritika.

  Muziku podržava

  Nastup su potvrdile i punk ikone The Damned i hip-hop kraljica novih generacija Princess Nokia, a sada im se pridružuje još 16 bendova i autora.

  6. srpnja na Exit se vraćaju kultni Bjesovi, a iste noći dolazi i zagrebački hip-hop heroji Elemental. U petak dolazi izraelski disident Zeev Tene, zatim heroji beogradskog asfalta i regionalne alter-rock scene Kanda, Kodža i Nebojša, dok će i Dejan Petrović svoju autentičnu fuziju predvođenu trubom donijeti i na sam vrh tvrđave. Vraćaju se i bosanski reggae ratnici Zoster, a tu je i beogradska electro pop umjetnica, poznata iz bendova Xanax i Svemirci, Sana Garić.

  U subotu im se pridružuje Godsleep, heavy rock bend iz Grčke, zatim tamburaški orkestar Zvonka Bogdana, dok u subotu na Fusion stižu i Sve Barabe ovdašnje hip-hop scene predvođene Ajs Nigrutinom, a iste noći i legendarno Zabranjeno pušenje, koje predvodi vokal Davor Sučić.

  Nastupa i desert stoner rock bend Egypt, dok će se Massimo Savić pridružiti na Addiko Fusion pozornici u nedjelju, 9. srpnja. U nedjelju dolaze i svjetski poznati surf rockeri The Bambi Molesters, a čast gitarske glazbe obranit će i Škrtice predvođene Canetom iz Partibrejkersa. Nastupaju i balkanski ‘Irci’, Ortodox Celts te beogradski ‘metalizirani’ punk bend Mortal Kombat.

  Od četvrtka, 18. svibnja, u prodaji će biti i jednodnevne ulaznice po posebnim cijenama. Dostupne su od 12 sati dostupne su na svim prodajnim mjestima Ticketshop.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) po cijeni od 190 kn.

  Muziku podržava
  Stisni