Povratak Fleet Foxesa u Zagreb

  3138

  Fleet Foxes + Nick Hakim

  170Kn - 200Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 9.11.2017. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Šest godina nakon premijernog gostovanja u Hrvatskoj, Fleet Foxes nam ponovno dolaze: SuperUho dovodi ih 9. studenog u zagrebačku Tvornicu kulture.

  Osnovani su u Seattleu, pažnju javnosti privukli su 2008. i prvijencem “Fleet Foxes”, a album “Helplessness Blues” iz 2011. prvi ih je put doveo u Hrvatsku. Tada su ostali bez bubnjara Josha Tillmana (Father John Misty) kojeg je zamijenio Neal Morgan pa sastav uz frontmena Robina Pecknolda i dalje čine Skjelset na gitari, Casey Wescott za klavijaturama te Christian Wargo na bas gitari.U lipnju će objaviti treći album “Crack-Up” koji će pratiti i velika europska turneja u sklopu koje će Zagreb biti jedini grad na istoku Europe koji će posjetiti.

  Ulaznice po promotivnoj cijeni od 150 kn u prodaji su od 5. travnja u 9 sati u Dirty Old Shopu i Rockmarku te se po toj cijeni mogu se kupiti do 16. travnja ili do isteka zaliha budući je broj promotivnih ulaznica ograničen. Nakon tog datuma cijena će im biti 170 kn, a na samom ulazu, ukoliko ih ostane, koštat će 200 kn.

  Posebna pogodnost očekuje one koji planiraju odlazak u Primošten na 4. festival SuperUho a još uvijek nisu nabavili svoje ulaznice. Naime u ovom će promotivnom razdoblju uz kupnju Fleet Foxes ulaznica ograničen broj festivalskih ulaznica za SuperUho biti dostupan uz 30 kn popusta, dakle cijena će im u ovom paketu biti 220 kn.

  Muziku podržava
  Stisni