Edo Maajka treći headliner Antivalentinova

  358

  Antivalentinovo #3: Let3, TBF, Edo Maajka

  60Kn - 160Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 10.2.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – mala dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  Uz rezidente Antivalentinova, Let3  i već najavljene headlinere TBF, kao treći headliner ove velike rock fešte nastupit će Edo Maajka.

  Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

  Muziku podržava

  Uz ova tri benda, nadolazeću antiljubavnu feštu dodatno će zapapriti i četvrti bend, koji će uskoro biti otkriven i time zaključiti line-up.

  Ulaznice za Antivalentinovo 3 već su u prodaji, a još samo 4 dana možete ih kupiti po najpovoljnijoj ‘early bird’ cijeni, bilo da se odlučite za one najtraženije za dvije osobe, ili pojedinačne. Akcija traje do 12.11., a do tada su cijene ulaznica: 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu. Od 13.11. do 31.12. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn. Od 1.1.2018. cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu. Mogu se kupiti u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava
  Stisni