Adrenalin i glazba na RastRaft festivalu

  2989

  RastRaft Extreme ’11

  100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 13.5.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Ex-tvornica RIZ Slunj , Gornje Taborište bb

  Od 13. do 15. svibnja u Slunju će se u prostorima bivše RIZ-ove hale održati RastRaft Extreme, X-Sports & Music Festival.

  Na ovogodišnjem izdanju festivala posjetitelje očekuje bogat program, koji se i ove godine sastoji od sportskog (Rafting, Paintball, Freeclimbing, Dirtjump, Bike Trials, Slackline) i glazbenog dijela, koji će se odvijati na ukupno tri pozornice (Rock, Electro i Dub-Reggae).

  Sva sportska natjecanja održavaju se u bajkovitim Rastokama, a njihovo praćenje je za sve posijetitelje slobodno i besplatno. Svi posijetitelji željni adrenalina i ove godine će se moći okušati u pojedinim sportovima, kao što su paintbal, slackline, a oni najhrabriji imati će mogućnost i spuštanja niz rijeku Koranu u raftovima ili kajacima.

  Muziku podržava

  Što se tiče glazbenog dijela festivala, ove godine glavni – rock stage seli na otvoreno i postaje open-air stage, dok elektro i dub-reggae stage ostaju smješteni u halama ex-Ritzove tvornice.

  Rock stage
  Zabranjeno Pušenje
  Pips, Chips & Videoclips
  Joke
  Zoster
  Postolar Triper
  Finger, Trigger Happiness
  The Kesh
  Hi-Fi
  Microphone Hooligans
  Lasy Chain

  Electro stage
  Dr Motte
  Pelerama
  DJ Quicksilwer
  DJ Pero Fuell House
  DJ Mr.Dario
  DJ Prototip

  Dub-reggae stage
  Bam Wise
  Banana zuk
  Sopot
  Roots In Session
  Ital Jam
  King Shago Soundsistem
  Chaka
  Popay
  Oz&Yuri

  Cijena festivalske ulaznice je 175 Kn u pretprodaji dok će na dan festivala biti 200 Kn. Ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

  Dnevne ulaznice će biti moguće kupiti samo na dan festivala, po cijeni od 100 Kn. Kampiranje je besplatno uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

  Više detalja potražite na rastraft.com.

  Muziku podržava
  Stisni