Kuću obitelji Cash kupio Barry Gibb

domination
1655

Kuća preminulog Johnny Casha prodana je još jednom poznatom pjevaču vrlo specifičnog glasa. Barry Gibb iz Bee Geesa, sa svojom suprugom Lindom, kao vlasnici tvrtke Balinda LLC kupili su kuću za nepoznat iznos. Njihov plan je restaurirati trošnu kuću na Old Hickory Lakeu gdje je Cash sa suprugom June Carter Cash živio tijekom cijelog braka.

Područje Hendersonville, gdje se nalazi kuća je 21km sjeveroistočno od centra Nashvillea. “Ova kuća uvijek će biti duhovni dom za obitelj Cash“, stoji u izjavi Barry Gibba. “Moja supruga Linda i ja odlučili smo je sačuvati kako bi odali počast preminulom glazbeniku. Zaljubili smo se u kuću, i velika nam je čast kupiti je. Planiramo je koristiti za pisanje pjesama, ponajviše zbog njenog glazbenog duha.

Kuća, koju su posjetili gotovo svi, od američkog predsjednika do običnih fanova, našla se na tržištu u lipnju prošle godine po cijeni od 2.9 milijuna dolara. Kasnije, na jesen cijena je snižena na 2.5 milijuna. Bračni par Cash u kući od 1 300 kvadrata, i na posjedu od 18 000 kvadratnih metara živio je punih 35 godina, sve dok Johnny nije preminuo 2003., ubrzo nakon smrti njegove supruge June.

Muziku podržava
Stisni