Dobro Dosh Lee na Akustiku u Rockmarku

1061

U sklopu svog koncertnog projekta “11 dana buke: Dobro Dosh Lee u Zagreb“, skupina Dosh Lee glasno i jasno će proakusticirati u knjižari Rockmark, u utorak 17. studenog.

Ovaj zanimljivi samouki punk/hc/butchrowing bend, kako se sami opisuju, za studeni je na zagrebačkoj koncertnoj sceni pripremio program sastavljen od 11 koncerata, 11 dana zaredom, u 11 koncertnih prostora diljem grada. Krenuli su (simbolično) 11.11. nastupom u Vintage Industrial Baru, završavaju 21.11. u KSET-u, a među koncertnim postajama našla se i naša Akustika u Rockmarku.Momci za svaku večer koncerta pripremaju presjek dosadašnjeg rada, uz predstavljanje posebnih gostiju koji prezentiraju današnju zagrebačku scenu i maksimalno podržavaju cijeli projekt. U sklopu Akustike, kao njihov posebni gost nastupit će Snoopy, hodajuća legenda zagrebačke alternativne scene; gitarist koji je učio gitaru kod Paca de Lucie i dobio nagradu za najboljeg učenika generacije, a kroz kratki uvod akusticiranja prije skupine Dosh Lee prezenirat će svoju specifičnu i na ovim prostorima rijetko viđenu tehniku sviranja.

Čitava priča bit će zabilježena i video-objektivom i oblikovana u dokumentarni film istog naziva kao i čitav projekt, a cilj je na ponajbolji mogući način prikazati zagrebačku alternativnu scenu, za koju momci smatraju da je upravo ove, 2015. godine, po mnogočemu jača nego prije.

Muziku podržava

Kako će se ovi glasni i jasni momci snaći u akustičnom izdanju, zagrebačka publika može provjeriti 17.11. na novom izdanju Akustike u Rockmarku! Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni