Pearl Jam jedino u Zagrebu bez predgrupe

4.9.2006. @ 13:49 Krešimir Blažević

20060904_pearllive.jpg

Europska turneja Pearl Jama je započela u Dublinu 23. kolovoza, a vrhunac turneje dogoditi će se upravo u Zagrebu 26. rujna (Dom sportova). Naime, Pearl Jam su izabrali Zagreb kao jedni grad u kojem neće imati predgrupu, tako da će njihov premijerni nastup za hrvatsku publiku biti 'Večer s Pearl Jamom', kako su ga nazvali organizatori Lupa Promotions.

Ovi pioniri grungea pripremaju priuštiti hrvatskim fanovima posebno iznenađenje: jedan dugačak set ili dva seta s kratkom pauzom, na kojem će zasvirati odabrane pjesme sa svih albuma, od prvijenca "Ten" koji ih je proslavio do novog albuma "Pearl Jam".

Popis pjesama s održanih koncerata može se naći na www.pearljam.com/tour/shows.php.

Bend stiže na dan koncerta iz Beča, a nakon koncerta lete prema Ateni tako da se neće zadržavati u našem glavnom gradu. Nakon turneje po Australiji, Pearl Jam će biti posebni gosti U2-a na zadnjem koncertu turneje "Vertigo" u Honoluluu na Hawaiima.

Ulaznice za zagrebački koncert po cijeni od 360 kuna još ima i mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima: Ticket centar (Zrinjevac 16, Zagreb), Integral (Pothodnik, Zagreb), Dallas Music Shop (Zagreb, Rijeka i Split), Urban Travel (Ilica 61, Zagreb), Dancing Bear (Zagreb i Split), Shoe-be-do, u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr - Kupovina ulaznica).

kraj

Krešimir Blažević

Krešimir Blažević - "No business like media business" Ingrid Antičević