Tražimo kreatora/kreatoricu video sadržaja na stručnu praksu

20.4.2017. @ 11:47 Muzika. hr

20170420-114623_naslovna2.jpg

Od 2001. bilježimo i stvaramo glazbenu povijest u Hrvatskoj. Napredni smo digitalci naslušanih ušiju koji puno rade, ali se radeći i odlično zabavljamo.

Voliš sve vezano uz video produkciju, želiš sakupiti relevantno iskustvo, slušaš glazbu kao lud, pratiš najnovije trendove i pop-kulturu te javno osuđuješ sve koji uploadaju vertikalni video? Ispuni prijavnicu!

Nakon što se prijaviš, najboljih 6 prijava dobit će poziv na trosatni mini-hackathon u našem uredu u subotu, 29. travnja gdje ćeš riješavati nekoliko zadataka vezanih uz video produkciju i montažu.

Ukoliko 'kliknemo' i baš ti postaneš dio našeg tima, praksa će trajati 6 mjeseci, s angažmanom od 10 do 20 sati tjedno, ovisno o količini posla.


Fleksibilni smo što se tiče vremena i mjesta rada - nije obavezno da konstantno budeš u uredu. Kao video content creator, s nama bi stvarao/la video content za portal i ostale komunikacijske kanale. Treba nam netko tko prati digitalne video trendove na društvenim mrežama, razumije njihovu dinamiku te nema problema sa snimanjem, montiranjem i kreiranjem Facebook explainera, dinamičnih YouTube uradaka te Insta Stories videa.

Ono što ti možemo ponuditi je rad s dinamičnom skupinom mladih ljudi koji uvijek žele naučiti nešto novo, ali imaju i podosta iskustva u ovom biznisu. Rad na našem portalu uključivao bi rad s renomiranim klijentima, čije reference mogu podebljati tvoj CV. Isto tako, mogućnosti učenja su beskonačne - od marketinga i odnosa s klijentima do community managmenta i digitalnog oglašavanja. Za baciti definitivno nije ni stvaranje 'networka' u svijetu medija, digitalnog marketinga i showbiznisa te 'hands on approach' na način rada u tim industrijama. A ni besplatni upadi na skoro sve koncerte u Hrvatskoj nisu za baciti!

Iskoristi priliku da skupljaš prva iskustva na vodećem glazbenom mediju u regiji i mijenjaj s nama medijsku i glazbenu industriju.

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!