Playground Hustle na Akustici u Rockmarku

20.4.2017. @ 10:21 Željka Rudar

Posljednji utorak u travnju - 25.4., namijenjen nam je akusticiranju uz skupinu Playground Hustle, koju ćemo tom prigodom po prvi put ugostiti u našoj glazbenoj knjižari Rockmark.

20170419-231146_460pxakustika25-04playgroundhustlep01ccella-valentic.jpg

Playground Hustle 25.4. akustično u Rockmarku! / foto: Ella Valentić

Ovaj zagrebački elektronički, hip-hop, eksperimentalni duo čine producentica Ivona Eterović, zaslužna za instrumentalni dio kreativnog stvaranja, te Marija Magdalena Slović (Megi), glavna i odgovorna za vokalni dio, od pisanja tekstova do njihove izvedbe.

Zajedno djeluju od 2015. godine, a svoje prvo EP izdanje objavile su u travnju prošle godine. Riječ je o EP-u "Pikule", dostupnom na njihovom Bandcampu, a snimano je i masterirano u suradnji s Lukom Tralićem Shotom. Iza sebe imaju i nekolicinu zamijećenih koncerata, među kojima posebno ističu nastup kao predgrupa Marčelu & Napetom Quintetu u zagrebačkom KSET-u.

Nastupom u Rockmarku publici će predstaviti kako u akustičnom izdanju zvuče pjesme sa spomenutog EP-a, a budući da trenutno rade i na novom studijskom izdanju, možda se na set-listi nađe i pokoja nova pjesma.

Početak Akustike uz Playground Hustle je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...