Šesto noćenje s knjigom u Rockmarku

18.4.2017. @ 15:46 Muzika. hr

Noć knjige, manifestacija kojom započinje vikend seansa uz knjige u knjižarama, knjižnicama, antikvarijatima, bolnicama, zatvorima, kafićima, parkovima, staračkim domovima, prijevoznim sredstvima, vrtićima, školama a naposljetku i u krevetima diljem Hrvatske, otisnula je svoju šestu inačicu.

Ove godine održat će se od 21. travnja (petak) zaključno s ponoći 24. travnja (ponedjeljak) u više od 230 gradova i općina, a među njima i u glazbenoj knjižari Rockmark.

Da utvrdimo gradivo - 23. travnja Svjetski je dan knjige, 22. travnja Dan hrvatske knjige. Prvi je datum izabran zbog smrti Miguela de Cervantesa i Williama Shakespearea (1616.), a drugi radi izlaska epa "Judita" Marka Marulića (1501. godine). Noć knjige (u svijetu 23.4. kao World Book Night) kod nas prethodi tim danima, a glavni cilj je promicanje kulture čitanja.

Prigodna sniženja u Berislavićevoj 13 kreću u 9 ujutro u petak, a traju do ponoći u ponedjeljak. U petak će vrata knjižare biti otvorena do 21 sat, u subotu od 10 do 14, a webshop će, kao i uvijek, raditi non-stop.

Kompletna ponuda sniženja u Rockmarku bit će poznata uskoro, ali da vas namamimo nudit će se 10 naslova po 10 kuna i 20 naslova po 20 kuna!

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!