Video s akusticiranja uz J.R. Augusta

9.4.2017. @ 10:42 Željka Rudar

Tijekom veljače smo u sklopu Akustike imali priliku po prvi put ugostiti talentiranog konceptualnog glazbenika J.R. Augusta, a dio njegovog odličnog akusticiranja predstavljamo kroz novi video.

J.R. August nam je u Rockmarku nastupio u utorak, 21. veljače, kada je u prepunoj glazbenoj knjižari izveo i pjesme sa svog najnovijeg EP izdanja "33". Među njima je i pjesma "Crucify Me", u čijoj izvedbi mu se pridružio brat Alen.

"Za sam kraj pozivam svog najdužeg kompanjona, kojeg sam učio pjevati back-vokale, a sada ih pjeva bolje nego ja i bolje nego bilo tko koga znam - svog brata Alena" riječi su kojima je J.R. August najavio njegovo gostovanje, nakon čega je uslijedila njihova magična zajednička izvedba ove pjesme. Nastup je zabilježen i našim objektivom, te oblikovan u video, koji vam ovom prilikom predstavljamo.

Video je dostupan na našem YouTube kanalu, a njegovom montažom bavio se Mario Dragičević, dok je za audio-snimku zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studios).

* Prethodni video: Achromatic Attic - People That Never Leave *

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...