Sea Star Festival i Addiko Bank partnerstvo za bolji festivalski doživljaj

7.4.2017. @ 11:39 Promo članak

Na druženju s medijima održanom u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu službeno je predstavljen Addiko Bank kao generalni sponzor Sea Star Festivala.

Na točno 50 dana prije početka festivala, jak line-up u Stella Marisu upravo je pojačan velikim partnerom koji će svojim angažmanom podići kvalitetu prvog izdanja festivala.

Dušan Kovačević je druženje započeo riječima: "Jako smo zadovoljni i jako pozitivno iznenađeni prijemom publike i medija koji smo doživjeli u Hrvatskoj. U odnosu na početni kapacitet festivala od 10 tisuća ljudi, on je više nego dupliran, te očekujemo da će 20-25 tisuća ljudi proći festivalom. A suradnja s Addikom znači jako puno, snažni partneri su dio uspjeha festivala. Hvala im što su bili hrabri da uđu u sponzorstvo festivala na najvišoj razini već u prvoj godini održavanja" rekao je Dušan Kovačević, direktor i osnivač Exit festivala.

20170407-113151_addikoseastarfestivalpresica3.jpg

"Addiko je kao moderna, jednostavna i izravna banka prepoznala ideju i ovim sponzorstvom dala višegodišnju podršku Sea Star Festivalu, i Exitu kao jednom od najvećih festivalskih brandova, ne samo u Hrvatskoj i regiji, nego u cijeloj Europi. S obzirom da smo u poslu fokusirani na zadovoljstvo klijenata tako nam je jako važno i da svim posjetiteljima festivala osiguramo brze i lako dostupne financijske usluge na licu mjesta. Osiguranjem potrebne infrastrukture doprinijet ćemo kvaliteti festivala, a posjetitelji će moći bezbrižno uživati u odličnoj atmosferi i glazbi" istaknula je Maja Čulig, direktorica marketinga Addiko Grupe.

Ulaz Addiko Banke u festival najviše će osjetiti posjetitelji. Osim dizanja produkcijskog nivoa glavnih pozornica, od kojih će ona centralna nositi naziv Addiko Tesla Stage, posjetitelje će na Sea Staru dočekati cashless sistem koji će ubrzati sva plaćanja na festivalu.

Bit će pripremljeno i nekoliko cashless pointova u kojima će posjetitelji moći brzo i jednostavno, gotovinom ili karticom, uplatiti sredstva na Sea Star festivalsku Addiko karticu koja će biti jedino sredstvo plaćanja unutar festivalskog prostora. Također, karticu će biti moguće i nadopuniti ako će za to biti potrebe, a ako kojim slučajem na njoj ostane nepotrošeni iznos taj isti će im biti refundiran. Usto će u okvirima festivala biti postavljeno i više bankomata za potrebe podizanja gotovine.

"Nismo imali nimalo dvojbe za pokroviteljstvom kada su nam Dušan i grad Umag izložili o čemu se radi. Vjerujemo da će Sea Star doista biti magnet za publiku jer smatramo da je Hrvatska prelijepa i računamo na turističku sezonu tijekom cijele godine, a ovo je vrsta sadržaja koja će privući mlade ljude koje je najteže privući" izjavio je Frano Matušić, državni tajnik pri Ministarstvu turizma Republike Hrvatske koje je službeno potvrdilo pokroviteljstvo nad festivalom.

Šest festivalskih pozornica, kojima će dominirati Addiko Tesla Stage i Nautilus Arena, publici iz cijele Europe predstavit će internacionalna i regionalna glazbena imena, počevši od The Prodigya, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza kolektiva, Umeka, Urban &4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.

Svoju bazu Sea Star ima u kompleksu Stella Maris u čijoj neposrednoj blizini se nalazi bogato opremljen festivalski kamp te hoteli, apartmani i vile, dok je centar Umaga udaljen svega 10 minuta hoda. Sve to čini Sea Star Festival idealnim mjestom za početak Exitovog Ljeta ljubavi 2017.

kraj