Zagreb dobiva novi festival

1.4.2017. @ 14:35 Muzika. hr

Zagreb će biti domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND.

Tim koji stoji iza jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja Sonus, uz podršku grada, pokreće novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja.

U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svjetskih zvijezda elektroničke glazbe. Veliki open air događaj održat će se na prostoru ŠRC Mladost na Savi, a pratit će ga partyi u vodećim zagrebačkim klubovima kao što su Johann Franck, Opera, Boogaloo Club i The Best.

Na prvom izdanju festivala među prvim potvrđenim izvođačima je DJ Loco Dice - poznat po spajanju različitih perspektiva s delikatnim osjećajem za zvukove i reflektivnu atmosferu, temeljenom na čvrstom ritmu inspiriranom hip-hopom; Timo Maas - njemački DJ s više od 35 godina iskustva; Chris Liebing - DJ, producent i radijski voditelj te pokretač izdavačkih kuća CLR i Spinclub Recordings, tINI - jedna od najcjenjenijih ženskih DJ-a techno i house glazbe; te ljubimci domaće publike Felver i Jogarde koji će predstavljati Hrvatsku.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.hr (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) od ponedjeljka 3. travnja po cijeni od 150 kuna.

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!