She Loves Pablo akustično u Rockmarku

16.3.2017. @ 11:21 Željka Rudar

U utorak, 21. ožujka u glazbenoj knjižari Rockmark po prvi put ćemo u sklopu Akustike imati priliku ugostiti zagrebačke groove-rockere She Loves Pablo!

20170316-103129_460pxshelovespabloakustikacover0321she.jpg

Ova četveročlana skupina aktivno 'gruva' od 2005. godine, a do sada su predstavili tri studijska albuma, od kojih je najaktualniji "Try Mandarin", objavljen u ožujku prošle godine. Tada su uz koncertnu promociju novog izdanja, dvodnevnim nastupom u KSET-u proslavili i 10 godina benda.

S predvodnicima nove zagrebačke rock generacije imat ćemo priliku po prvi put akusticirati u utorak, 21. ožujka, a oni će nam tom prigodom u akustičnom izdanju predstaviti upravo aktualni album. Bit će ovo ujedno i predzagrijavanje za njihov veliki i distorzirani zagrebački koncert, 5. svibnja u Vintage Industrial Baru!

Početak svirke u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...