Biggest Little Rock Festival zaključio line-up

14.3.2017. @ 12:50 Muzika. hr

4th Biggest Little Rock Festival: Gustafi, Ogenj, EoT

Datum i vrijeme:četvrtak, 6.4.2017. 20:00
Mjesto održavanja:Hard Place, Zagreb
Cijena ulaznice: 40 Kn

4th Biggest Little Rock Festival: Davorin i Bogovići, The Miceks, Tight Grips

Datum i vrijeme:petak, 7.4.2017. 20:00
Mjesto održavanja:Hard Place, Zagreb
Cijena ulaznice: 40 Kn

4th Biggest Little Rock Festival: Drugi način, En Face, Branko Bogunović Pif

Datum i vrijeme:subota, 8.4.2017. 20:00
Mjesto održavanja:Hard Place, Zagreb
Cijena ulaznice: 40 Kn

Nakon što su Drugi način, En Face i Branko Bogunović-Pif potvrdili nastupe zadnjeg dana Biggest Little Rock Festivala u zagrebačkom Hard Placeu, sada je poznat i ostatak line-upa.

6. travnja nastupit će istarski Gustafi koji su u 35 godina uspješne karijere snimili brojne hitove i odsvirali više od 2500 koncerta.

Prije njih zasvirat će koprivnički Ogenj koje uspoređuju s domaćim Flogging Molly te EoT alternative rock bend iz Karlovca kojima je upravo izašao album prvijenac, a do njega su došli mnogobrojnim pobjedama na natjecanjima mladih bendova.

Iduća večer rezervirana je za Davorina i Bogoviće koji će ovom prilikom promovirati novi singl i premijerno prikazati novi spot, a osim hitova Bogovića čut ćemo i sve legendarne pjesme koje je Davorin otpjevao za Prljavo kazalište.

Uz Bogoviće nastupit će rockeri The Miceks, novi bend Alena Kraljića – Kralje, koji e afirmaciju stekao u Pips Chips and Video Clips, a svoju rokersku reputaciju učvrstio je kao član Majki. Drugu večer festivala otvorit će prošlogodišnji pobjednici HGF-a, karlovački sastav Tight Grips.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 40 kn dnevna i 90 kn festivalska možete naći na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!