Nezahvalnici posložili svoju #zvučidobro playlistu

14.3.2017. @ 08:01 Muzika. hr

Skupina Nezahvalnici nastupit će ovog utorka, 14. ožujka, u zagrebačkom Rockmarku, a uoči svog akusticiranja pripremili su nam svoju #zvučidobro playlistu!

Roy Orbison, Steve Winwood, Ry Cooder, Paolo Nutini...neka su od glazbenih imena koja su se našla u njihovom odabiru, a o samoj playlisti nam Siniša Matešić i Teo Aničić otkrivaju: "Ova playlista nužno ne opisuje nužno u potpunosti naš glazbeni ukus kao konzumenata glazbe, ali dobro opisuje naše korijene u autorskom smislu i donekle objašnjava zašto Nezahvalnici zvuče tako kako zvuče - i kako je došlo ideje Dalmericane, tj. žanra koji se podjednako naslanja na country, meksičku, afričku i mediteransku glazbenu tradiciju".

Playlista #zvučidobro by Nezahvalnici dostupna je za slušanje putem našeg YouTube kanala, a svirat će nam i u Rockmarku, na dan njihova akusticiranja - uoči i nakon svirke. Početak Akustike uz Nezahvalnike je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

* Prethodna playlista: #zvučidobro by Slow Motion Suicide *


@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!