Video Zvonimira Varge s Akustike u Rockmarku

12.3.2017. @ 16:05 Željka Rudar

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga nastupio je sredinom siječnja u glazbenoj knjižari Rockmark, u sklopu Akustike, što je zabilježila i naša kamera.

U pratnji gitariste Marka Kanceljaka, Varga je u Rockmarku nastupio u utorak, 17. siječnja, a na set-listi se našla pjesma "Život se ionako vrti u krug", koju predstavljamo i kroz video-oblik.

"Bilo mi je iznimno zadovoljstvo po treći puta gostovati na Akustici, a još veći gušt odsvirati ovu laganu baladu 'Život se ionako vrti u krug', kao i sve ostale pjesme koje sam s gitaristom Markom Kanceljakom predstavio publici. Akustika je program u koji će se uvijek rado vraćati, najviše zbog intimnosti prostora i mogućnosti da na pravi način predstavim svoju glazbu slušateljima" otkrio nam je Zvonimir.

Video možete pogledati na našem YouTube kanalu. Za audio-snimanje, miks i mastering bio je zadužen Antonino Šimić (Greenwood Studios), a video-montažu potpisuje Mario Dragičević.

* Prethodni video: Široke ulice - Spaljene fotografije *


@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...