Poznate predgrupe za Children of Bodom u Zagrebu

9.3.2017. @ 11:48 Leonora Bedić

Children Of Bodom + Forever Still + ONI

Datum i vrijeme:četvrtak, 23.3.2017. 20:00
Mjesto održavanja:Tvornica kulture, Zagreb
Cijena ulaznice: 150/180 (200) Kn

Za novi zagrebački nastup Children Of Bodoma u sklopu turneje "20 Years Dirt & Down", poznati su i posebni gosti koje bend sa sobom dovodi.

Prvi su danski alter-metalci Forever Still, koji za sebe kažu da su potpuno iskren i emocionalan 'in-your-face' heavy rock bend bez ikakvih izgovora.

Njihova široka glazbena lepeza uključuje od atmosferskih elektronskih tekstura do agresijom nabijenih gitarskih riffova, sve upotpunjeno s vokalom pjevačice Maje koja u svojim pjesmama prelazi od emocionalnih balada do agresivnog vrištanja. Do sada su objavili dva EP-a; "Breaking Free" i "Save Me", a na ovoj turneji promoviraju debi album "Tied Down".

Drugi od gostiju su kanadski progresivni metalci Oni, nastali 2014. godine u Ontariu. Specifični su po tome što im je svaka pjesma potpuno drugačijeg stila, no ipak u okvirima progresive metala. Njihov debi album "Ironshore" je producirao Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira), a bend će ga predstaviti publici na ovo turneji.

Cijena ulaznice iznosi 180 kn, dok će na ulazu iznositi 200 kn, i mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr - kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

kraj

Leonora Bedić

Leonora Bedić Nothing to prove. Just a hellish rock'n'roll freak.