Nezahvalnici prvi put na Akustici u Rockmarku

9.3.2017. @ 11:11 Željka Rudar

U utorak, 14. ožujka, u našoj glazbenoj knjižari Rockmark u sklopu Akustike ćemo po prvi put ugostiti kantautorski duo - Nezahvalnici.

20170308-163607_460pxnezahvalniciakustikarockmark.jpg

'Dalmericana' Nezahvalnika 14.3. u Rockmarku

Porijeklom iz Splita, ovaj dvojac aktivno od 2015. godine objavljuje autorski materijal, iako su članovi profesionalni glazbenici koji već više od petnaest godina djeluju na domaćoj glazbenoj sceni - kao članovi pratećih bendova ili glazbeni suradnici (Majke, Plava Trava Zaborava, Edo Maajka...). Kao autorski duo, njeguju country-pop-rock izričaj, s utjecajima mediteranske glazbe. S obzirom da se u njihovim pjesmama čuje i utjecaj american, u šali taj svoj 'pravac' nazivaju Dalmericana.

U sklopu Akustike će nastupiti po prvi put, a tom će prilikom uz svoj već objavljeni autorski materijal, po prvi put uživo predstaviti i potpuno novi singl, čiju objavu možemo očekivati uskoro, zajedno s pratećim videospotom.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...