Roger Waters nema ništa protiv okupljanja Pink Floyda

17.2.2017. @ 14:36 Stjepan Vrečko

Roger Waters i Nick Mason proteklih su dana u Londonu bili posvećeni otvaranju izložbe o grupi Pink Floyd, a čim su skupa jedno od neizbježnih pitanja bilo je - hoće li bend ponovno zasvirati.

Netko ih je upitao postoji li mogućnost da Floydi ponovno stanu na pozornicu, recimo na nekoj okrugloj obljetnici Glastonburya, a odgovor koji je uslijedio nije onaj koji mnogi 'po defaultu' očekuju.

"Bilo bi lijepo staviti na popis stvari koje treba napraviti. Nikad nisam svirao na Glastonburyu i mislim da bi bilo zabavno, ali ne vjerujem da će do toga doći" kazao je Mason, a Waters dodao: "Mislim da sam nastupio jednom ondje, bilo je strahovito hladno, bilo je puno ljudi, svi su se zabavljali, a i ja sam uživao. I da, svirao bih ondje ponovno."

Jasno, cijeloj priči nedostaje David Gilmour koji nije u pretjerano prijateljskim odnosima s Watersom. Premda je proteklih godina poprilično koncertno aktivan, Watersov komentar je bio 'Zadnje što znam je da je u mirovini'.

Vijesti dodajmo da je Roger Waters napokon i službeno najavio novi album. Iako nije poznato kada će ugledati svjetlo dana, poznato je da se zove "Is This The Life We Really Want?", a otkrio je i kako zvuči prvi autorski materijal nakon 25 godina.

.

kraj

Stjepan Vrečko

Stjepan Vrečko - Ponekad su važniji oni tonovi koji se ne odsviraju...