Raspali se Postolar Tripper

16.2.2017. @ 13:17 Muzika. hr

Zadarski bend Postolar Tripper više ne postoji, objavio je portal Zadarski.hr.

"Postolari ne postoje, razišli smo se. Nešto što je trebala biti jedna kratka pauza, ispostavilo se da će biti ipak duža... Razlozi su razni, nekako se s vremenom promijene neki prioriteti u životu, a dođe i taj zamor materijala, punih 12 godina, čak i više od kad je to sve startalo prije nego li se izrodilo u bend. Sve ima svoje vrijeme, pa tako i postolari valjda. Paul McCartney je jednom rekao: bilo koji bend, osam godina i to je to, preko toga, to je već previše.

Eto, mi smo prebacili dosta. Ja sam zadovoljan, trudili smo se, stvarali smo, svirali svugdje gdje smo mogli. Bilo je to lijepih 12 godina. Jednom kad to probaš, više nikad ne staneš, tako da ćemo se sigurno dalje nastaviti baviti glazbom, da li kao Postolari ili kroz neke druge projekte, to ćemo još vidjeti" kazao je Darko Predragović.

Iza imena Postolar Tripper krio se dvojac Davor Valčić i Darko Predragović s Radija 057, a Postolar Tripper bio je imaginarni lik iz njihove emisije. "Bodulska", "Balada o Viliju i Vesni" i "Tužna priča o selu" samo su neke pjesme preko kojih su se predstavili široj javnosti.

Prvi album "Sve što iman san ukra" objavili su 2005., a posljednji "Kamo sutra?" prošle godine. Dobitnici su Porina u kategoriji najboljeg klupskog albuma godine za album "Čujem ja netko šuti".

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!