Osvoji originalni Guardians Of The Galaxy soundtrack na kazeti

10.2.2017. @ 16:37 Muzika. hr

20170210-154123_kazeta-galaxy.jpg

Zahvaljujući filmu Guardians of the Galaxy, i kazeta je doživjela renesansu! Naime, u Marvelovom znanstveno-fantastičnom mega hitu prožetim domišljatim humorom i nagrađivanim soundtrackom koji se dugo vremena nije skidao s prvog mjesta na Billboardu, glavni lik Peter Quill kojeg igra Chris Pratt ne odvaja se od svojeg Walkmana i kazete, čije pjesme ujedno čine i soundtrack cijelog filma.

Nakon izdavanja filma za ovim kazetama je nastala prava pomama. A drugi nastavak, s "Awesome Mix Vol. 2" kazetom je najavljen za peti mjesec, a soundtrack se čuva u strogoj tajnosti i dosad su potvrđeni samo Fleetwood Mac i Sweet čija se "Fox on the Run" ne skida s top ljestvica nakon objave najave za drugi nastavak filma.

Dok čekamo novi miks, zahvaljujući Universal Music Hrvatska, od sada i ti možeš posjedovati kazetu koja je obilježila ovaj film i sadrži kultne stvari iz '70-ih i '80-ih poput "Ain't No Mountain High Enough" Marvina Gayea, "Moonage Daydream" Davida Bowiea i "Hooked on a Feeling" od Blue Swedea.

Pročitaj upute na našem Instagram profilu u objavi niže i osvoji miks koji je vratio kazete iz mrtvih. Dobitnika kazete objavit ćemo u ponedjeljak 13. veljače.


[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu]

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!