Event industrija na drugom RSVP festivalu

1.2.2017. @ 17:00 Promo članak

RSVP, jedini regionalni festival specijaliziran za event industriju, održat će se u utorak i srijedu, 7. i 8. veljače u zagrebačkom Plaza Event Centru.

Očekuje se da će dva dana programa posvećenih tehnologijama koje se koriste u event industriji i event turizmu te svim događanjima koji doprinose razvoju turističkih destinacija okupiti oko 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događanja.

20170201-150922_rsvp03.jpg

Prvi dan programa bit će fokusiran na tehnologije koje organizaciju događanja čine jednostavnijom, omogućavaju interakciju sa sudionicima ili daju događaju dodatnu vrijednost. Sudionici će od stranih i domaćih predavača moći naučiti više o mogućnostima koje nude virtualna i proširena stvarnost (Darian Škarica, divIT), kako povezati sudionike na korporativnim događanjima (James Morgan, EventTech Lab) i korištenju tehnologija i dizajna za kreiranje nezaboravnih događaja (Natalia Fuchs, Silasveta).

Također će se održati i tri radionice koje će se baviti pojedinim segmentima organizacije događanja. Za sudionike RSVP festivala radionice su besplatne, no broj sudionika je ograničen pa je potrebno što prije zauzeti svoje mjesto u dvorani u kojoj će se održavati. Dan će završiti druženjem sudionika u Expo izložbenom prostoru u koje će biti izložene najnovije tehnologije rasvjete, videa i razglasa za događanja.

Drugi dan bavit će se event turizmom, što uključuje sva događanja koja razvijaju turističke destinacije. Program će otvoriti predavanje Erica Bakermansa iz NTBC-a Holland, agencije zadužene za branding i marketing Nizozemske u svijetu, a govorit će o destinacijskom marketingu za poslovna događanja. Bit će predstavljen i uspješan primjer razvoja turističke destinacije uz pomoć raznovrsnih događanja. Na okruglom stolu 'Kako postaviti Hrvatsku na mapu event organizatora' panelisti će razgovarati o hrvatskoj strategiji razvoja. Na radionicama će se moći steći praktična znanja o odabiru moderatora za događanje i o sigurnosti organizacije događanja.

Posljednjeg festivalskog dana bit će dodjeljene i godišnje nagrade ATTEND za najbolja regionalna događanja u osam kategorija. Sve prijave će ocjenjivati nezavisni žiri sastavljen od pet međunarodnih stručnjaka i jednog predstavnika festivala

Otvorene su prijave za sudjelovanje na Festivalu, a kotizaciju za oba dana je moguće nabaviti po cijeni od 777 kn. Dostupne su i kotizacije od 222 kn za studente i kotizacije za jedan dan po cijeni od 444 kn.

Premijerno izdanje Festivala održano je u studenom 2015., a za više informacija o RSVP posjetite službene stranice.

kraj