DJ Nu-Mark iz Jurassic 5 u The Garden Breweryu

3.2.2017. @ 16:45 Muzika. hr

DJ Nu-Mark

Datum i vrijeme:subota, 18.2.2017. 22:00
Mjesto održavanja:The Garden Brewery, Zagreb
Cijena ulaznice: 50 (70) Kn

DJ Nu-Mark, osnivač jednog od najutjecajnijih hip-hop bendova Jurassic 5, 18. veljače dolazi u The Garden Brewery, gdje će održati premijerni zagrebački nastup, kao i jedini u cijeloj regiji.

S DJ-ingom se počeo baviti u Los Angelesu sa samo 13 godina, a u dva desetljeća Nu-Mark je postao istinski kolekcionar rijetkih ploča iz cijelog svijeta.

Njegova istančana glazbena produkcija i odlični live nastupi svrstavaju ga među najinovativnije DJ-eve današnjice, a toliko je usavršio vještine miksanja i produkcije da ga se smatra jednom od ključnih osoba DJ kulture.

2004. godine Nu-Mark se predstavio kao solo izvođač s instrumentalnim EP izdanjem "Blend Crafters", a kasnije je remiksirao i radove brojnih izvođača. Debitantski album "Broken Sunlight" otkriva sve njegove glazbene utjecaje i vlastite inovacije, a na njemu gostuju imena kao što su Aloe Blacc, Quantic, Large Professor i A-Skillz.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, dok će na blagajni na ulazu koštati 70 kuna. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!