Zvonimir Varga nakon točno 5 godina ponovno na Akustici u Rockmarku

12.1.2017. @ 11:43 Željka Rudar

Na novom izdanju Akustike u zagrebačkom Rockmarku u utorak, 17. siječnja, nastupit će zagrebački kantautor Zvonimir Varga, koji se na pozornicu naše glazbene knjižare vraća točno nakon pet godina.

Uvidom u našu evidenciju datuma i nastupa (na što nam je i sam Zvonimir skrenuo pozornost), zanimljivo je kako će ovaj glazbenik na svojoj Akustici u 2017. nastupiti točno nakon pet godina - po prvi put smo ga ugostili 18. siječnja 2011., u našoj prvoj sezoni akusticiranja.

20170112-103755_460px17-01-2017zvonimirvargarockmarkakustikazagreb.jpg

U 2016. ovaj kantautor iz Prečkog je objavio čak dva studijska albuma - "7" i "Krugovi", a prvospomenuti je čak uvršten u godišnje top-liste 10 najboljih regionalnih izdanja. Varga je prošlu godinu završio objavom novog singla "Ne dam te nikom", te mini-turnejom Beograd-Novi Sad-Zagreb, od kojih je nastup u Beogradu u medijima proglašen 'krunom njegove dosadašnje karijere'.

U novu je godinu zakoračio objavom novog videospota - za već spomenuti singl "Ne dam te nikom", a u narednim mjesecima planira nastaviti s koncertnim aktivnostima, kao i objavama novih singlova i videospotova, u suradnji sa svojim stalnim suradnicima - producentom Markom Mrakovčićem i redateljem Doringom.

Među prvim koncertnim postajama u 2017. bit će mu upravo naša Akustika u Rockmarku, 17. siječnja, tijekom koje će publici ponuditi ponešto novog, ponešto starog, a ponešto i dosad neobjavljenog materijala. Nastupit će zajedno s glazbenikom Markom Kanceljakom.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan! Vidimo se u Rockmarku!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube
--

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

kraj

Željka Rudar

Željka Rudar - Žena nađe problem za svako rješenje...