Baracku Obami ponuđen posao na Spotifyu

10.1.2017. @ 14:23 Muzika. hr

Nakon što je Barack Obama 2015. godine objavio playlistu na Spotifyu, koja se poprilično svidjela slušateljima, Spotify je sada objavio natječaj za urednika playlisti koji po svim karakteristikama odgovara upravo Obami.

Nakon što je Obama nedavno izjavio "Još uvijek čekam svoj posao na Spotifyu... Jer znam da vam se svima svidjela moja playlista", direktor ovog glazbenog servisa, Daniel Elk, na Twitteru je objavio sljedeće: "Hej Barack Obama, čuo sam da ste zainteresirani za posao na Spotifyu. Jeste li vidjeli ovo?".

20170110-135200_obama-spotify.jpg

Samo neki od opisa posla zvan 'Predsjednik playlisti' su minimalno osam godina iskustva na dužnosti predsjednika zemlje, nekoga tko je osvojio Nobelovu nagradu (što je Obama osvojio 2009. godine) te dobre odnose sa širokim spektrom umjetnika i glazbenika, s interesantnim upitom "Je li ikad Kendrick Lamar nastupio na vašoj proslavi rođendana? Voljeli bismo čuti o tome".

Još neki od uvjeta su sposobnost strastvenog pričanja o playlistama na pressicama, kao i sve kvalitete jednog od najvećih govornika svih vremena.

Sada čekamo i reakciju ubrzo bivšeg američkog predsjednika...

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!