Ment objavio kompletan line-up

10.1.2017. @ 14:26 Muzika. hr

Novo izdanje ljubljanskog festivala i konferencije Ment koja se održava od 1. do 3. veljače na deset lokacija po gradu predstavit će više od 50 bendova, kantautora, producenata i DJ-a, sada je otkrio kompletan line-up.

Četiri kluba u Metelkova mesto, dvije pozornice u Kinu Šiška, Stara mestna elektrarna, Hostel Celica, Pritličje i galerija DobraVaga ugostit će sudionike iz svih dijelova svijeta.

Neki od izvođača koji nastupaju su češki rockeri Please the Trees, austrijski stoner blues duo White Miles, bit će tu i malo electro tonova s islandskim glazbenikom einarIndra, zatim mađarski acoustic folk grunge sastav Apey te makedonski glazbeni projekt Telemama.

Od slovenskih, lokalnih sastava Ment će ugostiti Jakoba Kobala, Mihu Peterliča, Koala Voice i Lynch, dok će od hrvatskih izvođača ugostiti Žen, Baden-Baden, Saru Renar te hrvatsko/srpski sastav Seine i Straight Mickey And The Boyz iz Beograda.

Među glavnim govornicima bit će čelni čovjek Sub Pop Recordsa iz Seattlea, Jonathan Poneman, Sigtryggur Baldursson, nekadašnji bubnjar Bjork, a danas čelni čovjek Iceland Music Export office i Kevin Cole koji vodi KEXP Radio u Seattleu.

Cjelokupan line-up možete pronaći na službenoj stranici Menta.

Festivalske ulaznice u pretprodaji (do 31. siječnja) iznose 35 eura, dok će na dan festivala iznositi 39 eura. PRO ulaznice (za festival i konferenciju) iznose 65 eura u pretprodaji te 79 eura na dan festivala.

.

kraj

Muzika. hr

Muzika. hr - Glasno i jasno!