'Siromah' provalio Manntri u studio i ukrao opremu i novi album

9.1.2017. @ 11:40 Leonora Bedić

Umaški rock bend Manntra jučer je na svom Facebooku podijelio objavu o krađi koju je izvršio nepoznati počinitelj u njihovom studiju u zagrebačkoj Dubravi.

Ukradena im je kompletna oprema koja je između ostalog sadržavala i sav materijal za novi album koji planiraju objaviti za dva mjeseca.

20170109-105710_manntra01.jpg

Frontmen benda, Marko Matijević Sekul, na Facebooku je podijelio objavu s porukom počinitelja kako bi što lakše riješili problem koji ih je zadesio.

"Prijateljski poziv
'noćnom posjetitelju' mog studija u Dubravi!

Sa punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija.

Tvoju poruku da si to učinio u nuždi potpuno razumijem ali očekujem da i ti također razumiješ da je ta oduzeta oprema moj alat i sredstvo s kojima zarađujem svoj svakodnevni kruh.

Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju.

Molim te za suradnju te predlažem da mi se javiš s nekog nepoznatog (javnog) telefona te predložiš način preuzimanja moje opreme uz razumnu naknadu.

Ukoliko ovo uspijemo realizirati u sljedeća 24 sata, izbjeći će se sve daljnje komplikacije koje mogu proizaći iz ovog čina.

Zahvaljujem unaprijed na tvom razumijevanju. Marko Sekulić Sekul"

kraj

Leonora Bedić

Leonora Bedić Nothing to prove. Just a hellish rock'n'roll freak.